Pages Menu
Categories Menu

Salatki w cateringu

Salatki w cateringu

Najlepiej jest wybrać świeże warzywa, chipsy bez odbarwień, więdnięcie, siniaki lub innych miejscach.

Zawsze należy usunąć łodygi i korzenie. Podczas przechowywania linia A plastikową torbę lub szczelnym pojemniku z jęczmienia wilgotnych ręczników papierowych, aby http://xmlogos.com nie pewny mokre.http://www.hotelnarvil.pl/ Niemyte warzywa umieścić w worku i przechowywać w lodówce zwykle aż pięć dni. Jedynym wyjątkiem, sałata lodowa należy przepłukać przed przechowywaniem; usuń rdzeń i obrócić do góry nogami i umieść pod wodą, gdzie rdzeń był i przemyć, a następnie cofnąć się do kanalizacji.

Podczas korzystania z zieleni, opłukać pod zimną wodą i strząsnąć nadmiar, a większość wilgoci, dzięki czemu sos sałatkowy będzie przylegać do sałatki, a więc sos sałatkowy nie zostaje złagodzony. To znakomity sposób, aby wysuszyć zieleni jest użycie tarczy sałatkowy.

Po zielenie są suche albo przygotować do jedzenia lub przechowywania następnie delikatnie toczyć zieleni w wilgotne ręczniki papierowe i umieścić w plastikowym worku na tak długo, jak osiem godzin.

Zawsze łez zielonych z palcami na kawałki bite-size, nie należy wyciąć je, ponieważ to sprawia, zielenie pójść wiotkie i krawędzie, aby włączyć ciemno. Można używać noża, jeśli masz zamiar zjeść sałatkę od razu, bez resztek. Jeśli masz zamiar używać noża to może chcesz dostać plastikową ząbkowane sałatkowy nóż.

Ponieważ pomidory są wodniste, poczekać, aż tuż przed podrzucając dodawać żadnych pomidory chyba dodawania całych małych wiśni lub winogron pomidorów. Jeśli dodać do sałatki pomidory i przechowywać go w dowolnym czasie sałatka będzie rozgotowane.

Jeśli przygotowujesz sałatkę z opatrunkiem, nie dodajemy sos, aż tuż przed podaniem, aby uniknąć sałatki staje się zbyt rozgotowane. Jeżeli planujesz posiadania resztki sałatki następnie służyć opatrunek na boku, tak aby resztki sałatki nie staje się rozgotowane.

audyt wydruków
– autor artykułu