Pages Menu
Categories Menu

Miesne menu

Receptury oparte wokół piersi kurczaka są proste w większości, ale co może się trudniejsze, gdy trzeba zrobić farsz. Można wybrać, aby zniszczyć kurczaka, a następnie przejść do rzeczy i precook go wcześniej, a następnie przechowywać w lodówce to. Wtedy, kiedy są ustawione do jedzenia po prostu upiec w piekarniku.

transport medyczny

Teraz pokonując kurczaka potrzebuje przenikliwości. Można łatwo rzeczy bałagan, jeśli nie wcześniej wbity drobiu. Musi być wbity równomiernie bez żadnej części coraz Pounded niż drugi. Może to zająć trochę czasu, aby zniszczyć grubsze sekcje. Jeden świetny sposób, by zniszczyć pierś kurczaka jest umieszczenie ich w wilgotnym worku syntetycznego przed ich bije.

Następnie wybierz powierzchnię, która jest na tyle twardy, aby utrzymać się bicie. Nie zdecydować się na delikatnych powierzchniach. Można wnieść do gry ciężką patelnię lub płaski tenderizer na pokonanie kurczaka. Zaczynają bić równo płacą jakąś uwagę na trudniejszych obszarach.

Nadszedł czas, aby farsz. Rozsmaruj nadzienie równomiernie, ale mieć pewność, aby zostawić trochę różnic, wokół 0.5in aby umożliwić pewną grę na farsz, kiedy zaczynają toczyć it.You może zaoferować to z sałaty, plasterki gruszek, prażone orzechy, ser roquefort kruszy, garderoba i domowe niektóre dziki ryż. Można również zdecydować się umieścić w czerwonej papryki, szpinaku i sera. To smaczne mieszanka bogatych smaków i soczystego kurczaka z pewnością zachwyci użytkowników. Jeśli zrobisz to dobrze to masz gwarancję otrzymania pochwały.

składniki

9 uncji twarogiem

3 uncje palonej czerwonej papryki

8 uncji rozmroSonego posiekanego szpinaku.

3 połówki piersi z kurczaka

1,5 szklanki bulionu z kurczaka sól mniejsze

2 łyżki mąki

Weź kawałek sera przechowywanego w temperaturze pokojowej i umieścić w misce. Skorzystaj z sitkiem do spuszczania rejestracja pacjentów szpinak i umieścić go w misce. Odcedzić papryki z ręczników papierowych i po siekanie je odpowiednio je dodać do szpinaku, ser topiony combination.Once zawrzeć oddanie farsz na natłuczonej kurczaka, zwinąć je i utrzymuje go w miejscu z wykorzystaniem wykałaczek. Umieścić go w naoliwionej patelni i gotować na średnim ogniu do czasu kurczak zaczyna się białe. Przesuń patelnię do piekarnika 500 stopni i piec przez 15-25 minut. Dodaj pierś kurczaka na patelni i smażyć po ubijając, aż zgęstnieje w mące sosem. Umieścić kurczaka na płyty i służyć trochę sosu nad nim.

Dodatkowe informacje na temat piersi kurczaka receptur proszę spojrzeć na Przepisy na kurczaka piersi. Możesz też zerknąć na kilka fantastycznych piersi kurczaka pieczone receptur klikając receptur pieczone piersi z kurczaka.

– autor artykułu